Nulevende
Nulevende
Karen Kirstine Nielsen
(1906-2005)

 

Familie

Ægtefæller/børn:
Rasmus Arne Mikkelsen

Karen Kirstine Nielsen

  • Født: 30 mar. 1906, Hallendrup
  • Døbt: apr. 1907, Rud Kirke
  • Ægteskab: Rasmus Arne Mikkelsen den 15 nov. 1931 i Ødum Kirke
  • Død: 13 dec. 2005, Ulstrup i en alder af 99 år
  • Begravet: 17 dec. 2005, Ulstrupbro Kirkegård
Billede

punkttegn  Generelle notater:

Notits i Randers Amtsavis:
Karen Mikkelsen, Engvej 11, Ulstrup, kan lørdag den 30. marts fejre s in 90 års fødselsdag.
Karen Mikkelsen komer ud af en søskendeflok på 11, hvor hun er den enes te levende tilbage. Hun voksede op i Ødum, hvor faderen var træskomand. H un mødte sin nuværende mand Arne Mikkelsen til et bal i Halling Skov. De b lev gift i 1931.
I deres unge år flyttede de mange gange, for til sidst at ende i Ulstru p, hvor de stadig bor. Karen arbejdede blandt andet på teglværket i Ulstr up nogle år, derefter fik hun rengøringsjob på skolen, som hun havde indt il sin pensionering. Karen har ikke deltaget i offentlige hverv, men har k oncentreret sig om hus og have. Især haven har haft hendes bevågenhe d, da hun elsker at pusle om blomsterne, men det er der nok sat en stopp er for nu, da hun var så uheldig at brække lårbenet kort tid før jul.
Karen er meget åndsfrisk og følger gerne med via fjernsynet, hvad der fore går rundt om i verden, men hun har desværre i de senere år lidt af et svig tende syn.
Karen og Arne har opfostret fire piger, som er meget flinke til at komme f or at give en hånd med, især de, der bor nærmest.
Karen og Arne har 10 børnebørn og 14 oldebørn.
Dagen fejres i hjemmet med børn og svigerbørn.


Nekrolog fra Randers Amtsavis:
Karen Mikkelsen er død på plejehjemmet i Ulstrup, 99 år.
Karen Mikkelsen var født i Ødum og kom som ung ud at tjene, indtil hun i 1 931 blev gift med Arne Mikkelsen, der var landmand.
Landbruget blev afhændet i 1952, og parret byggede hus i Ulstrup, og Ar ne Mikkelsen kørte rejsebud mellem Ulstrup og Randers. Karen Mikkelsen mis tede sin ægtefælle i 1998, men hun blev boende i huset, indtil synet svigt ede hende, og hun måtte tage ophold på plejehjemmet i 2000.
Hendes fritidsinteresser var have- og håndarbejde, og hun elskede at kø re ture og se andre folks haver.
Selvom det var svært for hende at miste synet og ikke kunne se håndbo ld og gamle film i fjernsynet, fulgte hun godt med i tiden og forblev ånds frisk. Hun havde stor glæde af lydbøger og hørte lydavisen fra Ulstrup Bib liotek. Karen Mikkelsen bevarede trods sit manglende syn sin dejlige hum or og gav kærligt, drillende udtryk for den til øvrige af familiens medlem mer. Hun var en slagfærdig person, og så længe synet tillod det, læste h un mange bøger.
Karen Mikkelsen efterlader fire børn og svigerbørn, otte børnebørn og en s tor flok oldebørn.


Billede

Karen blev gift med Rasmus Arne Mikkelsen, søn af Gårdejer Søren Andersen Mikkelsen og Martine Marie Pedersen, den 15 nov. 1931 i Ødum Kirke. (Rasmus Arne Mikkelsen blev født den 3 okt. 1909 i Karlby, døbt den 21 nov. 1909 i Krogsbæk kirke, døde den 27 aug. 1998 i Viborg, På Amtssygehuset og blev begravet den 1 sep. 1998 i Ulstrup Kirkegård.)


punkttegn  Ægteskabsnotater:

Notits fra Randes Amtsavis:
Krondiamantbryllup.
Fredag 15. nov. kan Karen og Arne Mikkelsen, Engvej, Ulstrup, fejre krondi amantbrylllup.
Parret har boet mange forskellige steder i de 65 år, men har boet på Engv ej siden 1954.
Karen Mikkelsen var i mange år rengøringsdame på Ulstrup Skole, og Arne Mi kkelsen arbejdede i nogle år hos DSB, og senere kørte han som "Rejsebud" m ellem Ulstrup og Randers.
De klarer staadig hus og have med lidt hjælp. Karen Mikkelsen 90 år og Ar ne Mikkelsen 87 år. Parret har fire piger, 10 børnebørn og 16 oldebørn. Da gen fejres hjemme.


Indholdsfortegnelse | Efternavne | Navneliste

Denne hjemmeside blev lavet 4 dec. 2008 med Legacy 6.0 fra Millennia